Project omschrijving

Darrell Cole – B.O.A.T.S.
A life in three minutes

Publications

Publisher :

Into The Urban

Client :

Sony Music Belgium

Darrell Cole

“DARRELL COLE DROPS AMAZING ANIMATED VIDEO FOR ‘BOATS.’”

Antwerp-based rapper Darrell Cole is currently working on his debut album & just released the video for his latest single BOATS. The song tells Darrell‘s life story and is accompanied by an amazing animated visual created & directed by fellow Antwerp native Remy M. Ndow.

Article link

Publisher :

Front View magazine

Client :

Sony Music Belgium

Darrell Cole

“VANUIT DIT PERSPECTIEF IS DE SUBLIEME GEANIMEERDE VIDEOCLIP DAN OOK GECREËERD”

Darrell Cole is terug met een indrukwekkende single en videoclip. ‘B.O.A.T.S.’vertegenwoordigt symbolisch de transities tussen drie significante steden in Darrells leven, en het is ook een afkorting voor Based On A True Story.

In de single vertelt Darrell Cole over zijn jeugd in London en Sierra Leone voordat hij naar Antwerpen verhuisde en is hij heel eerlijk over zijn familie en waar hij vandaan komt. Op een hele jonge leeftijd heeft hij het hoogtepunt van de burgeroorlog in Sierra Leone overleefd. Vanuit dit perspectief is de sublieme geanimeerde videoclip dan ook gecreëerd door de talentvolle illustrator Remy M. Ndow, met wie Darrell al eerder samenwerkte voor ‘Take Me Away’.

Article link

Publisher :

Flus

Client :

Sony Music Belgium

Darrell Cole

“VOLG HET LEVENSVERHAAL VAN DARRELL COLE IN ZIJN NIEUWE VIDEO”

“BOATS” oftewel Based On A True Story, is de nieuwe single van de Antwerpse artiest. In de video vertelt Darrell Cole over zijn jeugd, ouders en verblijf in Sierra Leone en Londen. Een persoonlijk verhaal dat Remy M. Ndow heerlijk wist te vertalen in de animatie video.

Article link

Publisher :

Generations

Client :

Sony Music Belgium

Darrell Cole

“Darrell Cole vous fait voyager dans ‘’BOATS’’ !”

“Les illustrations du clip, complétement en animation, ont été faites par l’illustrateur Remy M. Ndow. Bref, du bon boulot bien léché, on vous laisse nous dire ce que vous en pensez !”

Article link
See full project

Recent projects